Battle Menus Not Working in FF7

Discussion in 'ePSXe Discussion' started by SniperHeaven, Apr 18, 2002.

  1. SniperHeaven

    SniperHeaven New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    So, I start up Final Fantasy 7 (ISO file) and i get into a battle, The very FIRST battle. Well once i am in there the battle menu is this large black rectangle. I can see Cloud and the soldiers but no menu! How do I fix this?!?!?!

    My computer is:
    Win XP
    Voodoo 3
    Amd Athlon 1.3 GHz
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. mortu

    mortu New Member

    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    *sigh* Umm, well.

    If you're using Pete's gpu plugins you have to check the special game fix for FF7 textured window alignment.

    But you could have found this out by searching the forum too.
  4. SniperHeaven

    SniperHeaven New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I did do that!

    I have enabled the FF7 Menu and it still wont work!!!
  5. Hydra

    Hydra ???!!!???!!!?!?!

    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    0
    Put off screen menus to Standard.
  6. Recca

    Recca New Member

    Messages:
    3,941
    Likes Received:
    0
    Try lowering the off-screen drawing or set it higher
  7. Metalmurphy

    Metalmurphy Translator Translator

    Messages:
    5,776
    Likes Received:
    0
    Yep... putting off-screen drawing to default will fix the problem!
  8. fivefeet8

    fivefeet8 &-)---|--< Staff Member

    Messages:
    8,178
    Likes Received:
    0
    Dude.. You have a voodoo 3.. Use lewpys glide pluggin and enable experimental flipping and the FF7 texture window fix..
  9. Cdskribbles

    Cdskribbles Super Sayein of course!!

    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    All u gotts do really is set the off screen drawing to 2 and 3.... had the same problem and this fixed it!!

Share This Page