Cyberpad 1.0 Netplay plugin

Discussion in 'PSX Plugin Questions & Troubleshooting' started by anders@dac.se, Nov 18, 2003.

  1. anders@dac.se

    anders@dac.se New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I use the cyberpad net plugin. I've made a iso of my orginal cd and mounted it on both computers over the Network. So im sure its the exakt same version of the game (wipeout 3). When i start the game both computers detects eachother and goes into fullscreen. It only goas black and after maybe 0.5 seconds epsxe exits. I use the latest version of epsxe... Whats wrong?

    Thanks in advance, Anders
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. Betamax

    Betamax Resident Movie Critic Contributors

    Messages:
    9,506
    Likes Received:
    0
    Not only do you need the same game, but the exact same emu settings as well. Best way to guarantee this is to use a frontend.
  4. anders@dac.se

    anders@dac.se New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    thanks. i checked under the plugin section. couldbnt fint it there. Got any link?
  5. Betamax

    Betamax Resident Movie Critic Contributors

    Messages:
    9,506
    Likes Received:
    0
  6. anders@dac.se

    anders@dac.se New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    i use the exat same config on both machines still not working :(
  7. Jens Duttke

    Jens Duttke Master Programmer Emu Author

    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
  8. anders@dac.se

    anders@dac.se New Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hi. I've made a copy of the iso to the other machine, didnt help., Yes the game works perfect in ePSXe. But not with the cyberpad 1.0
  9. Jens Duttke

    Jens Duttke Master Programmer Emu Author

    Messages:
    191
    Likes Received:
    0

Share This Page