Epsx Crashes when loading bios or Game

Discussion in 'ePSXe Discussion' started by Nigel Fletcher, Aug 16, 2016.

  1. Nigel Fletcher

    Nigel Fletcher New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi All, got a real strange one here.
    I have I7 with 8 gig and Nvida Card
    All other emulators work perfectly
    Just tried to run the latest ePSXe and it fails.
    Basically the program runs on screen but if I run the Bios or an ISo the program crahes.
    Ive copied the contents of epsx folder to another machine, reset bios locations but using all the smae files and it works perfectly
    Im using windows 10 on both machines
    Got the latest dot net installed
    The VB6 runtime
    and the Microsoft ditributables
    Really cant understand it at all
    Does anyone have a list of all the depenancies the the program uses or has anyone come across this before,
    This is fromt the vent error log

    Log Name: Application
    Source: Application Error
    Date: 16/08/2016 18:30:17
    Event ID: 1000
    Task Category: (100)
    Level: Error
    Keywords: Classic
    User: N/A
    Computer: DESKTOP-1O68QC3
    Description:
    Faulting application name: ePSXe.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x576aa939
    Faulting module name: ePSXe.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x576aa939
    Exception code: 0xc0000094
    Fault offset: 0x00126353
    Faulting process id: 0x1940
    Faulting application start time: 0x01d1f7e3d71be285
    Faulting application path: C:\Temp\EPSXe\ePSXe.exe
    Faulting module path: C:\Temp\EPSXe\ePSXe.exe
    Report Id: e6f686da-9d31-482d-9e37-ebc21d078a3d
    Faulting package full name:
    Faulting package-relative application ID:
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
    <System>
    <Provider Name="Application Error" />
    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
    <Level>2</Level>
    <Task>100</Task>
    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
    <TimeCreated SystemTime="2016-08-16T17:30:17.397172100Z" />
    <EventRecordID>2054</EventRecordID>
    <Channel>Application</Channel>
    <Computer>DESKTOP-1O68QC3</Computer>
    <Security />
    </System>
    <EventData>
    <Data>ePSXe.exe</Data>
    <Data>0.0.0.0</Data>
    <Data>576aa939</Data>
    <Data>ePSXe.exe</Data>
    <Data>0.0.0.0</Data>
    <Data>576aa939</Data>
    <Data>c0000094</Data>
    <Data>00126353</Data>
    <Data>1940</Data>
    <Data>01d1f7e3d71be285</Data>
    <Data>C:\Temp\EPSXe\ePSXe.exe</Data>
    <Data>C:\Temp\EPSXe\ePSXe.exe</Data>
    <Data>e6f686da-9d31-482d-9e37-ebc21d078a3d</Data>
    <Data>
    </Data>
    <Data>
    </Data>
    </EventData>
    </Event>

    Any help would be greatly appreciated becuase I seem to have drawn a blank, nuless i'm doing something really stupid.

    Many thanks

    Nigel
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. dpence

    dpence New Member

    Messages:
    1,522
    Likes Received:
    32
    options/cpu overclock click x1
  4. clon298505

    clon298505 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Thank You Very Much !!!!!WORKS!!!! Me Funciono perfectamente y eso que estuve instalando librerias e infinidad de cosas que sencillo

Share This Page