epsxe video plugin can't be configured

Discussion in 'ePSXe Discussion' started by wynter, Mar 11, 2009.

  1. wynter

    wynter New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    When I close the program and reopen it later, I can't configure the video plugin. The menu to select a plugin is blank, despite the fact that there are plugins in the correct folder. Anyone know what I'm doing wrong?
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. Squall-Leonhart

    Squall-Leonhart NGemu Award Winner Award Winner!

    Messages:
    23,270
    Likes Received:
    0
    Launching from a shorcut which contains an invalid "Start in" location.
  4. doomh4x0r

    doomh4x0r New Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    squall is right, so just launch the EXE through the folder in windows explorer instead
  5. jonc2006

    jonc2006 God of Douchebagness™

    Messages:
    9,826
    Likes Received:
    14
    well you can still use the shortcut, you just need to modify the "start in" field so its looking in the correct directory.
  6. kingomega25

    kingomega25 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    that doesn't work either. you guys are *******s for even tellin ppl some of the crap you do.
  7. Squall-Leonhart

    Squall-Leonhart NGemu Award Winner Award Winner!

    Messages:
    23,270
    Likes Received:
    0
    We can't help it if you're from special ed :innocent:
  8. Jambster

    Jambster New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    sorry im kinda new here but what does this mean?
  9. lesenraves760

    lesenraves760 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

Share This Page