Legends of the dragoon crash

Discussion in 'AdriPSX Discussion' started by 3305, Dec 1, 2010.

  1. 3305

    3305 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I've been playing legends of the dragoon experiencing only a slight lag in audio
    Apart from that it's been pretty fun,
    The problem is when I get to a certain place in the game the emulator crashes, I've tried changing the plugs, video audio and CD-ROM,
    It can't be the CD as I played it with three different copies of the game,
    Every time in the exact same spot it crashes,
    I believe it crashes right at the start of a cinema video,
    It's unlikely but if anyone could help I would appreciate it :hdbash:
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. Net_Bastard

    Net_Bastard Member

    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Use ePSXe.
  4. alex323705

    alex323705 weed expert

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    what net_bastard said
    also if you got it @ emuparidise from the old psx section the bins have been raped
    get it @ doperoms or be a good person like me and rip it yourself
    oh and try pete bernert's peops plugins i had no problem with lod on epsxe 1.60 no lag no audio probs
  5. lagunareturns

    lagunareturns Active Member

    Messages:
    1,523
    Likes Received:
    6
    come on no piracy discussions also are you using cheats or save states as they cause the very same issue
  6. 3305

    3305 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I was using cheats for a while but only the 'save anywhere' cheat
    i am useing the epsxe.
    I was playing the game from the desk "" not an illegal download""
    I guess I just have to start over.
    But if it's gonna glitch again....
  7. alex323705

    alex323705 weed expert

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    dont think one cheat would affect the game jw 3305 are you running the game directly from cds or using a isos/bins? maybe it could be a bad cdr plug/cdr plug config?
    wait a sec by any chance are you running epsxe on linux o_O?

Share This Page