No WGL extensions!?

Discussion in 'ePSXe Discussion' started by Grim Reaper Guy, Mar 31, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Grim Reaper Guy

    Grim Reaper Guy New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm trying to run games using ePSXe and everything has been downloaded;
    I have the GPU done
    I have the SPU done
    I have the PSX bios
    but when i run a game it starts to load and then says

    gpuPeteOpenGl2 (in the title bar)

    No WGL extensions! (in the little window)

    what am i doing wrong?
  2. NGEmu.com Advertisement

  3. Cid Highwind

    Cid Highwind The Hunter

    Messages:
    15,877
    Likes Received:
    0
    1. You posted it in the wrong section, please put it in the ePSXe section next time.

    2. Use the search function, there's another person who had exactly the same question.

    Anyway, to answer your question... I suggest you try using the OGL1 plugin. I think it might have something to do with your videocard not supported pixel shaders. Please tell us which videocard you have.
  4. Grim Reaper Guy

    Grim Reaper Guy New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have a NEOMagic MagicGraph128ZV/ZV+XD driver

    and when i searched i found no results for 5 different wordings of what i was looking for
  5. Grim Reaper Guy

    Grim Reaper Guy New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    oh and where can i find OGL1 plugin because i dont see it on this site
  6. Shendo

    Shendo R3000 Moderator

    Messages:
    5,058
    Likes Received:
    25
    It is under Pete's GPU Plugins (you get OGL,D3D,DX6 D3D plugins).
  7. Cid Highwind

    Cid Highwind The Hunter

    Messages:
    15,877
    Likes Received:
    0
  8. General Plot

    General Plot Familiar Face

    Messages:
    4,971
    Likes Received:
    0
    Moved to EPSXE forum.;)
  9. Jonasosc

    Jonasosc New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    someone who know the real reason why it says "No WGL extensions"?

    my epsxe worked fine with pete's "OGL2 driver 2.3".
    then a month later i get: "No WGL extensions" and crash,
    same game, same config.
    so i started using "OGL1 driver 1.7" wich made the game look like crap.
    then after a while it didnt work.:mad:
    i really want to use the new "OGL2 driver 2.9" but i can`t.
    because of this message "No WGL extensions".
    so what does it mean?
    what is WGL? is it software? or hardware?
    if it is hardware, then maybe something fell off my videocard?
    anyway, help me please...
    BTW why does so many forum users have hentai porn pictures when thay post?LOL
  10. Squall-Leonhart

    Squall-Leonhart NGemu Award Winner Award Winner!

    Messages:
    23,270
    Likes Received:
    0
    err? what?

    PLEASE START YOUR OWN THREAD
  11. Hard core Rikki

    Hard core Rikki Super Moderator Staff Member Award Winner!

    Messages:
    12,022
    Likes Received:
    67
    What is your graphic card? (if shader effects are enabled, see to disable that as starte, as well as 'pixel shader for emulation texture window' )

    WGL itself is a windowing system (this thread was a bit old. Feel free to create a new one to continue)
  12. jonc2006

    jonc2006 God of Douchebagness™

    Messages:
    9,826
    Likes Received:
    14
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page